Portfolio

Dit doen we

" Van concept naar strategie, van grafisch ontwerp naar website, van marketing naar resultaat. "
Close

Semmie

webdevelopment

Semmie is een digitaal platform dat beleggen voor iedereen mogelijk maakt. Een transparante, laagdrempelige service voor young professionals, ouders en grootouders. Mensen die graag willen investeren in hun eigen toekomst en die van hun (klein)kinderen, maar niet over de kennis beschikken en geen grote risico’s willen lopen. Semmie bestaat speciaal voor hen.

https://semmie.nl/
Close

BNP Paribas Nederland

Ontwikkelen animaties

Voor BNP Paribas Nederland mogen we een animatie ontwikkelen voor twee verschillende beleggingsproducten. Op dit moment is het proces nog gaande. Het storyboard is uitgewerkt en de komende tijd gaan we aan de slag met de grafische schermen uitwerken, het animeren en de voice-overs.

https://www.bnpparibasmarkets.nl/rendementcert
Close

SEM's Giro

Huisstijl ontwikkeling

Voor SEM vermogensbeheer hebben we voor SEM's Giro de huisstijl mogen ontwikkelen. SEM's Giro is een toegankelijk beleggingsproduct, geschikt voor jong en oud. De nadruk ligt op betrouwbaar, transparant en eenvoudig beleggen voor iedereen. Naast de huisstijl hebben we ook een avatar ontwikkeld en de slogan "Beleggen zonder stropdas" bedacht.

Close

Kaiser Advocaten

Webdesign

Kaiser Advocaten heeft Acorn benaderd om haar website te vernieuwen. De opdracht was het creëren van een eenvoudige website zonder veel poespas. De nieuwe website is geschikt voor mobiele apparaten, heeft een fris uiterlijk maar wel zonder poespas. Naast het ontwikkelen van de website hebben we de kleurstelling van het logo aangepast en de beschikbare foto's bewerkt.

http://www.kaisercs.nl
Close

LM Tandartsen

Webdesign

Tandartspraktijk LM Tandartsen beschikte nog niet over een website. Om tot een goede structuur te komen hebben we deze eerst uitgedacht aan de hand van een draadmodel. Vervolgens is Rene Dijk aan de slag gegaan met het logo en het grafisch ontwerp van de website. De website is responsive gebouwd en dus ook voor bezoekers op mobiele apparaten optimaal te bekijken.

http://www.lmtandartsen.nl

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Bel 030 - 8778896 of mail naar info@acornmarketing.nl